Ο πρώην της Μαντόνα, αναλαμβάνει τον James Bond

Έτοιμη να ανακοινώσει το σκηνοθέτη της νέας ταινίας James Bond είναι η MGM.

Πληροφορίες θέλουν τον Guy Ritchie σαν τον επόμενο σκηνοθέτη μιας κι ο Sam Mendes που είχε αναλάβει το Skyfall με μεγάλη επιτυχία, αναγκάστηκε ν’ απορρίψει την πρόταση που του είχε γίνει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η ταινία δεν πρόκειται να είναι έτοιμη πριν τα επόμενα 3 χρόνια,

επιβεβαιώνει η MGM. Προς το παρόν επεξεργάζονται το σενάριο και ανυπομονούν να καταλήξουν στο σκηνοθέτη έτσι ώστε να ξεκινήσουν τα γυρίσματά της.

Στο νέο James Bond θα πρωταγωνιστεί για μία ακόμη φορά ο Daniel Craig, δίνοντάς του έτσι για 4η συνεχόμενη φορά τον ρόλο του διάσημου 007. Ο επικρατέστερος για τη θέση του σκηνοθέτη είναι ο Guy Richie μιας και οι επιτυχίες που σημείωσαν οι ταινίες του “Sherlock Holmes” του έδωσαν πολλά συν, για την φωτογραφία, το χιούμορ και την δράση που είχαν. Επόμενοι υποψήφιοι στη λίστα έρχονται οι Martin Scorsese και Steven Spielberg και ακόμη πιο μετά οι Clint Eastwood και James Cameron. Η λίστα των υποψηφίων περιλαμβάνει κι άλλους γνωστούς σκηνοθέτες, γι’ αυτό οι υπεύθυνοι των studios της MGM, θέλουν να είναι απόλυτα σίγουροι για την τελική τους απόφαση.

Όποιος και να είναι πάντως ο σκηνοθέτης, σίγουρα θα πρέπει να βάλει τα δυνατά του για να μπορέσει να αναμετρηθεί με την επιτυχία που σημείωσε το Skyfall του Sam Mendes.

Keywords
Τυχαία Θέματα