Ο Μητροπολίτης Πειραιώς τίμησε τον Δημήτρη Κοντομηνά

Πηγή: romfea.gr

Στο κατάμεστο από κόσμο Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη εκδήλωση από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, σε συνεργασία με το Λύκειο των Ελληνίδων, με μοναδικό σκοπό την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Περισσότερα από 2000 άτομα παρακολούθησαν δρώμενα από την ελληνική ύπαιθρο. Ένα κύκλο της ζωής, μέσα από την παράδοση, ζωγράφισαν οι 300 χορευτές και μουσικοί που γέμισαν

με χρώματα την σκηνή του Θεάτρου.

Ιδιαίτερη στιγμή για την εκδήλωση, η ώρα της τιμητικής απονομής, της μέγιστης διάκρισης της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ. Σεραφείμ στον πρόεδρο του ομίλου DEMCO και του ομίλου της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου του ALPHA κυρίου Δημητρίου Κοντομηνά.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς αναφερόμενος στο πρόσωπο του κυρίου Κοντομηνά τόνισε πως πρόκειται για μία σημαντική προσωπικότητα στον ελλαδικό χώρο, που τόσο το σημαντικό φιλανθρωπικό του έργο, όσο και οι ευαισθησίες του στα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτές τις δύσκολες ώρες ο τόπος μας, τον καθιστούν μέγα ευεργέτη.

Ο κύριος Κοντομηνάς παρέλαβε τον Μεγαλόσταυρο μετά Αστέρος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς και τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί στο πλούσιο φιλανθρωπικό έργο της τοπικής Εκκλησίας του Πειραιά αλλά και στην σημαντική προσφορά του κυρίου Δημητρίου Κοντομηνά.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε το Λύκειο Ελληνίδων για το πανέμορφο ταξίδι στην παράδοση, αλλά και το πλήθος του κόσμου που παρακολούθησαν και ενίσχυσαν με την παρουσία τους το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως..

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, Βουλευτές, οι Δήμαρχοι Πειραιώς και Σαλαμίνος, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιώς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιώς, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πολιτευτές, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Επιμελητηρίων, Συλλόγων και Φορέων της Πόλεως.

Τήν εκδήλωση παρουσίασαν η δημοσιογράφος Μαρία Νικόλτσιου και ο διευθυντής του ιδιαιτέρου γραφείου του Μητροπολίτου Πειραιώς, δημοσιογράφος Δημήτρης Αλφιέρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα