Ο μαγικός κόσμος του Harry Potter σε θεματικό πάρκο (photos)

Το Diagon Alley, το θεματικό πάρκο του Harry Potter που θα ανοίξει τις πύλες του αυτό το καλοκαίρι στα Universal Studios στη Florida, θα συμπεριλαμβάνει την attraction “Harry Potter and the Escape from Gringotts”, που απ’ ότι λένε οι υπεύθυνοι θα είναι

στην πραγματικότητα το “Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2.1”.

Σύμφωνα με τον Thierry Coup, α’ αντιπρόεδρος της Universal Creative, όλο το cast του Harry Potter επέστρεψε για να γυρίσει κάποιες σκηνές που θα χρησιμοποιηθούν στην attraction και ήταν όλοι χαρούμενοι που ‘ξανασυναντήθηκαν’ με τον μαγικό αυτό κόσμο και τους ρόλους που ερμήνευσαν για τις 8 ταινίες της σειράς.

Η περιπέτεια που θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι επισκέπτες της Universal Orlando μέσω αυτής της πολυδιάστατης, πολυαισθητηριακής attraction και το ταξίδι στις στοές κάτω από την Gringotts Wizarding Bank, δε θα αντιγράφουν πιστά αυτά που πέρασαν οι Harry, Ron και Hermione στο τελευταίο βιβλίο της σειράς και στην ταινία του 2011.

“Η J.K. Rowling μας έδωσε πολλά δημιουργικά περιθώρια. Βλέπετε, η ιστορία που θέλαμε να πούμε μ’ αυτή την attraction συνέβαινε κατά ένα τρόπο ταυτόχρονα με όσα εξελίσσονταν στο ‘Deathly Hallows’” εξήγησε ο Coup “Οι επισκέπτες απλά συνέβη να βρίσκονται στη Gringotts Wizarding Bank για να ανοίξουν έναν νέο λογαριασμό την ίδια μέρα που οι Harry, Ron και Hermione προσπαθούν να εισβάλλουν στο θησαυροφυλάκιο της Bellatrix Lestrange και να ανακτήσουν το horcrux (πεμπτουσιωτής)”

Τη στιγμή που το βαγόνι των επισκεπτών διασταυρώνεται με εκείνο των Harry, Ron, Hermione και το ξωτικό Griphook το σύστημα ασφαλείας του Gringotts ενεργοποιείται και οι επισκέπτες θεωρούνται κλέφτες και καταδιώκονται. Αυτό βέβαια δεν είναι τίποτα μπροστά σ’ εκείνα που συμβαίνουν όταν εμφανίζονται οι Bellatrix Lestrange και Lord Voldemort για να προστατεύσουν πάση θυσία το horcrux.

Αυτό που είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον στο “Harry Potter and the Escape from Gringotts” είναι το ότι η Universal Creative χρησιμοποίησε στοιχεία που υπάρχουν στο Forbidden Journey από τα Νησιά της Περιπέτειας (άλλο ένα θεματικό πάρκο) για να βοηθηθεί στην αφήγηση της ιστορίας.

“Δεν έχει υπάρξει άλλο τέτοιο θεματικό πάρκο στο παρελθόν. Ανυπομονώ να δω τους επισκέπτες της Universal Orlando να ξεκινούν το ταξίδι τους στη Gringotts Wizarding Bank αυτό το καλοκαίρι” κατέληξε ο Coup.

Keywords
Τυχαία Θέματα