Ο Κουμουτσάκος δεσμεύτηκε για Πολυχώρο Αλληλεγγύης στην Αττική

Την «Κιβωτό του Κόσμου» που δραστηριοποιείται στην μέριμνα παιδιών που ζουν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Κουμουτσάκος. Συνομίλησε με παιδιά που φιλοξενούνται εκεί, καθώς και με τον ιδρυτή της, Πατέρα Αντώνιο, ο οποίος τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τέτοιες προσπάθειες προσφοράς και αγάπης.

Νωρίτερα, ο κ. Κουμουτσάκος είχε βρεθεί κοντά σε άστεγους, άνεργους και κοινωνικά αποκλεισμένους

συμπολίτες μας κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στους χώρους του περιοδικού των αστέγων «ΣΧΕΔΙΑ». Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης συναντήθηκε με την ομάδα που συμβάλλει στην έκδοση του εντύπου και δήλωσε ότι είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε δράσεις που σκοπό έχουν να ανακουφίσουν τον ανθρώπινο πόνο και να επανεντάξουν σταδιακά ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.


Ο κ. Γ. Κουμουτσάκος δήλωσε σχετικά:

«Ο εθελοντισμός και οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης αποτελούν πολύτιμο στήριγμα στην εποχή της κρίσης. Ως αναγνώριση, καιθέλοντας να βοηθήσουμε το έργο και να σταθούμε αρωγοί στις οργανώσεις της κοινωνίας πολιτών, οι οποίες συνεισφέρουν τα μέγιστα βοηθώντας και υποστηρίζοντας τους συνανθρώπους μας, θα δημιουργήσουμε στην Περιφέρεια Αττικής έναν Πολυχώρο Αλληλεγγύης. Σε αυτόν θα στεγάζονται δωρεάν οι οργανώσεις που το επιθυμούν και το χρειάζονται μετά από πρόσκληση και υπογραφή συμφώνου συνεργασίας.

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να στηρίξουμε τις πολύτιμες και αξιέπαινες αυτές προσπάθειες ανθρωπισμού, κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης».

Keywords
Τυχαία Θέματα