Ο Κορκίδης άφησε αιχμές κατά Χατζηδάκη

Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης, που είναι και κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, άφησε αιχμές κατά του Υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη για την εξαίρεση του λιανεμπορίου και της εστίασης από τα προγράμματα του ΕΣΠΑ, ενώ εμφανίστηκε εξαιρετικά απαισιόδοξος για το μέλλον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, λόγω των πιέσεων που υφίστανται από την κρίση.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha

9.89, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ σχολίασε με νόημα: “Αποτελεί ατόπημα του υπουργείου Ανάπτυξης η εξαίρεση του λιανεμπορίου και της εστίασης από τα προγράμματα του ΕΣΠΑ. Είχαμε μείωση 20% στην αγορά (την περίοδο των εορτών). Αυτό το 20% μας ακολουθεί όλο το 2012. Τα χρήματα που θα έρθουν, από το ΕΣΠΑ και από άλλα προγράμματα στήριξης, δεν θα έρθουν νωρίτερα από τον Ιούνιο”, ήταν τα λόγια του Βασίλη Κορκίδη.

Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ περιέγραψε με εξαιρετικά μελανά χρώματα την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να δοθεί παράταση στις επιχειρήσεις που έχουν πρόβλημα ρευστότητας, προβλέποντας ότι “το επόμενο τρίμηνο θα έχουμε αρκετές περιπτώσεις πτώχευσης επιχειρήσεων”.

Keywords
Τυχαία Θέματα