Ο Καμμένος αναβάθμισε τον Κουίκ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνεδρίαση της Kοινοβουλευτικής Oμάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπό τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο. Η συνεδρίαση έλαβε χώρα στη Βουλή, με βασικό αντικείμενο συζήτησης την οργάνωση και τη λειτουργία της Kοινοβουλευτικής Oμάδας.

Σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν, ο βουλευτής

Ημαθίας, Κώστας Γιοβανόπουλος και η βουλευτής Μαγνησίας, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ορίστηκαν ως αναπληρωτές Γραμματείς της ΚΟ, ενώ αποφασίσθηκε και η συγκρότηση Ομάδων Κοινοβουλευτικού Έργου για τη βελτίωση της παρακολούθησης και συντονισμού των κοινοβουλευτικών εργασιών.

Ο Τέρενς Κουίκ ανέλαβε τον συντονισμό των δράσεων των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και των πολιτευτών σε όλη την Ελλάδα με αναπληρωτή, τον βουλευτή Αχαΐας, Γιώργο Νταβρή. Επίσης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος σε συνεργασία με τους βουλευτές θα ανασυντάξει τις εκλογικές περιφέρειες κοινοβουλευτικής τους ευθύνης για τις περιφέρειες όπου οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν εξέλεξαν βουλευτή.

Τέλος, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Νότης Μαριάς, ανέλαβε την εισήγηση για την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας εκ μέρους της κυβέρνησης στην εθνική συνδιάσκεψη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η οποία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή.

Keywords
Τυχαία Θέματα