Ο ηθοποιός που κινείται στις… σκιές του “Hobbit”

Δυσαρεστημένος δείχνει να είναι ο Βρετανός ηθοποιός Benedict Cumberbatch με τις πληροφορίες που ακούγονται τελευταία ότι το μοναδικό που είχε να κάνει στο sequel του Hobbit ήταν να δανείσει την φωνή του στον ‘δράκο Smaug’.

O πρωταγωνιστής του Star Trek Into Darkness, δηλώνει πως χρειάστηκε πολύ περισσότερη δουλειά και προσπάθεια πολλών ωρών προκειμένου να βγει το αποτέλεσμα που χρειαζόταν για τον συγκεκριμένο

χαρακτήρα. Στην πραγματικότητα ο Cumberbatch έχει αναλάβει διπλά καθήκοντα στο ‘Hobbit: The Desolation of Smaug’, όπως θα λέγεται η συνέχεια του πρώτου ‘Hobbit’.

Για την ακρίβεια ο ηθοποιός εκτός από τον δράκο Smaug, θα αναλάβει και τον χαρακτήρα του Necromancer, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον γνωστό ‘κακό’ Sauron. Μπορεί ο Cumberbatch να μην εμφανίζεται στην ταινία στη φυσική του μορφή, όμως οι κινήσεις του σώματός του έχουν αποτυπωθεί μέσω της ίδιας τεχνολογίας που είχε χρησιμοποιηθεί και στον Andy Serkis παίζοντας το Gollum.

Γι’ αυτό ο ηθοποιός θέλει να γίνει ξεκάθαρο πως δεν καθόταν απλά μπροστά σ’ ένα μικρόφωνο διαβάζοντας τον ρόλο του αλλά δούλεψε εξαντλητικά για τις ανάγκες του δράκου Smaug.

Το ‘The Desolation of Smaug’ θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα