Ο Φερέιρα έφυγε, η… τρόικα έρχεται

Ο Ζεσουάλδο Φερεϊρα έφυγε από τον Παναθηναϊκό, αλλά κανείς δεν πιστεύει ότι με έναν… μαγικό τρόπο θα λυθούν τα προβλήματα της ομάδας.

 Το βασικό πρόβλημα των «πρασίνων» είναι το οικονομικό και σε αυτό δεν μπόρεσε να δώσει απαντήσεις ο Γιάννης Αλαφούζος με την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

 Δεν έδειξε να υπάρχει ένα πλάνο για τον τρόπο με τον οποίο η ΠΑΕ θα μπορέσει να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο και παράλληλα θα μπορεί να είναι ανταγωνιστική η ομάδα.

 Επιβεβαίωσε πως το έλλειμμα είναι τριάντα εκ ευρώ και το μόνο για το οποίο διαβεβαίωσε πως με… λογική τρόικας θα επιδιώξει

να καλύψει την «μαύρη τρύπα».

 Έτσι λοιπόν από αρχές Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν και οι επίσημες επαφές με τους Μπουμσόνγκ, Πίντο, Σπυρόπουλο, Λέτο, προκειμένου να λύσουν τα συμβόλαιά τους κάνοντας… έκπτωση στις αποζημιώσεις και τα οφειλόμενα και να «αποψιλωθεί» το μπάτζετ της ομάδας.

 Με την παρουσία του Ρότσα (τουλάχιστον έως τον Ιούνιο) θα μπουν στην ομάδα παιδιά από τις Ακαδημίες με την ευχή βέβαια να αντέξουν την πίεση και να είναι ανταγωνιστικοί. Και να μην είναι δηλαδή, κανείς δεν θα πει τίποτε. Έτσι κι αλλιώς εδώ και καιρό κανείς δεν μιλά…

Keywords
Τυχαία Θέματα