Ο έρωτας… δυσκολεύει τον Colin Farrell

Ακόμη κι ο Colin Farrell το δηλώνει. «Ο έρωτας είναι πολύπλοκος»!

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο γερμανικό περιοδικό ΙΝ, λέει ότι δεν έχει πάψει να ψάχνει την πραγματική αγάπη παρόλο που πριν 2 χρόνια χώρισε με τη σύντροφό του Alicja Bachleda με την οποία διατηρούσε σοβαρή σχέση κι από όπου απέκτησε ένα γιο, τον Henry.

«Η αγάπη είναι συχνά πολύπλοκη- το σεξ είναι πολύ πιο εύκολο. Αλλά πάντα μένει η επιθυμία να βρεις τον έρωτα της ζωής σου. Αν μπορούσα να είχα ενδιαφέρουσες συζητήσεις μετά το σεξ, θα ήμουν στον παράδεισο», αναφέρει ο ηθοποιός. «Μακάρι το να είσαι σε μία σχέση, να ήταν τόσο απλό όσο το να κάνεις σεξ».

Δηλώνει επίσης ότι δεν σκοπεύει να αφήσει τις ατυχίες στην προσωπική ζωή του να τον κάνουν να το βάλει κάτω. Αντίθετα θέλει να εστιάσει στο να γίνει ένας καλύτερος άνθρωπος και καλύτερος πατέρας για τα 2 παιδιά του. Εξηγώντας τους στόχους του λέει: «Ο βασικός μου στόχος στη ζωή είναι να γίνω καλύτερος άνθρωπος, καλύτερος φίλος, εραστής και πατέρας. Υπάρχουν πολλά ακόμη που έχω να κάνω αλλά βρίσκομαι σε καλό δρόμο».

Ο 36χρονος ηθοποιός ο οποίος αντιμετώπισε στο παρελθόν πρόβλημα με τον αλκοολισμό που όμως ξεπέρασε, παραδέχθηκε πως η πατρότητα του άλλαξε τελείως τη ζωή και τον έκανε πολύ λιγότερο εγωιστή σε πολλά πράγματα.

«Έχω πάψει πια να αγχώνομαι τόσο για τις ταινίες που κάνω. Κάνεις τη δουλειά σου καλά και ελπίζεις για το καλύτερο. Και αφού έχεις τελειώσει τη δουλειά σου, φεύγεις ελπίζοντας να πάει καλά και γυρίζεις σπίτι σου στα παιδιά σου».

Keywords
Τυχαία Θέματα