Ο Χατζηνικολάου βλέπει “ντρίπλα” της Ελλάδας στην ΕΕ, μέσω των αγορών

Ο Νίκος Χατζηνικολάου σχολίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πως η είδηση της εξόδου της Ελλάδας στις αγορές το καλοκαίρι συνδυάζεται με τις πιέσεις της ΕΕ για εκταμίευση των δύο υποδόσεων προς τη χώρα μας.

Οι δόσεις συνδέονται με 12 προαπαιτούμενα, τα οποία η κυβέρνηση μπορεί να αποφύγει να εφαρμόσει, εφόσον δανειστεί από τις αγορές, σχολίασε

ο εκδότης της Real news.


Real.gr Ν.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΧΟΛΙΟ1 από realmedialive

Ακόμη, ο Νίκος Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στην απόφαση του ΣτΕ υπέρ των κατασχέσεων από τους τραπεζικούς λογαριασμούς, κάνοντας λόγο για λανθασμένη απόφαση.


Real.gr Ν.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΧΟΛΙΟ2 από realmedialive

Για τις συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα στον ιδιωτικό τομέα σχολίασε:


Real.gr Ν.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΧΟΛΙΟ3 από realmedialive

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η τοποθέτηση του έμπειρου δημοσιογράφου για την παρέμβαση των «53» εντός του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως «αυτό που έχει σημασία να επισημάνουμε είναι ότι οι “53” δεν προέρχονται από την εσωκομματική αντιπολίτευση».


Real.gr Ν.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΧΟΛΙΟ4 από realmedialive

Τέλος, για το γεγονός ότι δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης του Σάββα Ξηρού τόνισε πως “με ενοχλεί διότι γίνεται επιλεκτικά και επομένως δημιουργεί την υπόνοια ότι αποτελεί ενός είδους πολιτική υποστήριξη στη 17Ν και στους έγκλειστους πρωταγωνιστές των τρομοκρατικών ενεργειών της”.


Real.gr Ν.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΧΟΛΙΟ5 από realmedialive

Keywords
Τυχαία Θέματα