Ο Άδωνις αποκάλυψε λουκέτα με υπογραφή… Αλέκου Παπαδόπουλου

Στην εκπομπή “Πρωινό MEGA” με τον Δημήτρη Τάκη και την Έλενα Παπαδημητρίου εμφανίστηκε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας για τις εξελίξεις στον χώρο της Υγείας και επαναλαμβάνοντας ότι δεν τίθεται θέμα απολύσεων υπαλλήλων του Εθνικού Συστήματος Υγείας, μέσω της διαδικασίας της διαθεσιμότητας-κινητικότητας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης

μάλιστα, δίνοντας ένα παράδειγμα των κατά τη γνώμη του στρεβλώσεων που συνιστούν οι αντιδράσεις οι οποίες σημειώνονται, και η κινδυνολογία που αναπτύσσεται για την προοπτική απολύσεων και λουκέτων σε μονάδες του Εθνικού Συστήματος, έδωσε στη δημοσιότητα υπουργική απόφαση του 2001, με την υπογραφή του τότε Υπουργού Υγείας Αλέκου Παπαδόπουλου, για λουκέτο στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, από το 2001 μέχρι το 2015.

“Τότε δεν είχαμε Μνημόνιο, ούτε τον κ. Τόμσεν”, σχολίασε με νόημα ο Άδωνις Γεωργιάδης, επικαλούμενος την υπογραφή του Αλέκου Παπαδόπουλου, ο οποίος μέχρι και σήμερα θεωρείται ένας απο τους πλέον αδιάφθορους πολιτικούς που πέρασαν από τη θέση του πολιτικού προϊσταμένου του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα