Ο Keith Urban βλέπει τη Nicole Kidman… μόνο σε φωτογραφίες (video)

Η Nicole Kidman και ο Keith Urban προσπαθούν να βάλουν σε τάξη τα προγράμματά τους τους τελευταίους μήνες, καθώς ο μεν Urban βρίσκεται στο Los Angeles για τα γυρίσματα του “American Idol” ενώ η Kidman στην Αυστραλία πραγματοποιώντας γυρίσματα.
Έτσι, στο επεισόδιο του “American Idol” που προβλήθηκε στις 14 Μαΐου,

ο Urban φρόντισε να κάνει σαφές στο κοινό το πόσο του λείπει η διάσημη σύζυγός του. Ο τραγουδιστής της country είχε μαζί του στο στούντιο μια φωτογραφία της Kidman από την πρεμιέρα του “Grace of Monaco’ στο φεστιβάλ των Καννών την οποία και τοποθέτησε στο τραπέζι των κριτών σε περίοπτη θέση.
“Η γυναίκα μου είναι στις Κάννες απόψε και είναι λυπηρό που δεν μπορώ να είμαι εκεί. Εκείνη είναι στο κόκκινο χαλί και εγώ θα προσποιηθώ ότι είμαι κοντά της. Είναι η μοναδική νύχτα που δε μπορούσα να είμαι εκεί” είπε ο 46χρονος τραγουδιστής.
Η Jennifer Lopez χαμογέλασε πλατιά σ’ αυτή τη δημόσια δήλωση αγάπης και ο παρουσιαστής Ryan Seacrest ρώτησε τον Urban για τον σχεδιαστή του ρούχου της Kidman.
“Δεν ξέρω. Δυστυχώς δεν είμαι εγώ αλλά δεν ξέρω ποιος είναι” αστειεύτηκε “Το είπα αυτό; Είναι μια εσωτερική φωνή, συγνώμη!”.

Δείτε εδώ το video

Keywords
Τυχαία Θέματα