Ο David Letterman αποσύρεται, 33 χρόνια μετά… (video)

33 ολόκληρα χρόνια στην παρουσίαση δυο πετυχημένων τηλεοπτικών σόου στις ΗΠΑ, είναι σίγουρα… πολλά. Ο David Letterman ανακοίνωσε ότι πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από την τηλεόραση, μετά από 22 χρόνια παρουσίασης του “Late Show with David Letterman” στο CBS, και 11 χρόνια παρουσίασης του “Late Night” στο NBC.

Η απόφαση

για την αποχώρηση του Letterman έρχεται μερικούς μόλις μήνες μετά το “αντίο” ενός άλλου θρύλου των βραδινών σόου, του Jay Leno, και είχε αιφνιδιαστικό χαρακτήρα. Όπως δήλωσε ο ίδιος, θα αποσυρθεί το 2015, σε περίπου έναν χρόνο από σήμερα.

Όπως ωστόσο σημείωναν με νόημα οι άνθρωποι του CBS, μια σοβαρή ένδειξη ότι η στιγμή του “αντίο” πλησίαζε, ήταν το γεγονός ότι ο David Letterman επέλεξε πέρυσι να ανανεώσει για μόλις έναν χρόνο το συμβόλαιό του.

Στη σχετική δημόσια εξομολόγησή του, ο David Letterman ήταν συγκινημένος, ευχαρίστησε το αμερικανικό κοινό που τον στήριξε για ολόκληρες δεκαετίες, καθώς και τη διοίκηση του CBC, που του προσέφερε ό, τι χρειαζόταν για να κάνει τη δουλειά του όσο καλύτερα μπορούσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα