Ο Aaron Sorkin απολογείται για το “Newsroom”

Στο Tribeca Film Festival τη Δευτέρα, 21 Απριλίου, ο Aaron Sorkin απολογήθηκε για το ‘δασκαλίστικο’ ύφος γραφής που έχει υιοθετήσει στο “The Newsroom”. Καθώς η σειρά του HBO εξελίσσεται στην 3η και τελευταία σεζόν του, ο Sorkin παραδέχτηκε ότι μόλις τώρα άρχισε να καταλαβαίνει τον τρόπο που πρέπει να γράφει.

“Θα σας επιτρέψω να εκφράσετε τις αντιρρήσεις σας εκ μέρους οποιουδήποτε τηλεθεατή στον κόσμο” είπε

απευθυνόμενος στο κοινό ο Sorkin “Νομίζω ότι ακολουθήσαμε κάποια λάθος μονοπάτια στο ‘The Newsroom’, ζητώ συγνώμη γι’ αυτό και είμαι έτοιμος να το διορθώσω”

Ο Sorkin ανέφερε ότι ο λόγος που επέλεξε να χρησιμοποιήσει πρόσφατα γεγονότα στη σειρά δεν ήταν για να διδάξει επαγγελματίες δημοσιογράφους ως προς το πως πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους, αλλά απλά γιατί δεν ήθελε να μπει στη διαδικασία να επινοήσει γεγονότα.

Συνεχίζοντας την ταπεινή του εισήγηση, παραδέχτηκε “Μόλις τώρα έμαθα πως πρέπει να γράφω το σενάριο” και θρηνολόγησε ως προς το ότι χρειάστηκε να κάνει εξάσκηση γι’ αυτό μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατών.

Το αν το κοινό θα επιλέξει να τον συγχωρήσει είναι άλλο θέμα. Πριν αποφασίσει όμως, καλό θα ήταν να παρακολουθήσει παρακάτω μια συρραφή υπερβολικά ‘γλυκανάλατων’ σκηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα