Νέα κανάλια κι εκπομπές στον ΟΤΕ TV

Το Δεκέμβριο τα δεδομένα αλλάζουν στις αθλητικές συχνότητες του OTE TV, με την προσθήκη νέων καναλιών, νέων αθλητικών εκπομπών, αλλά και την ενίσχυση των ζωντανών και high definition μεταδόσεων.  Οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα μπορούν να απολαμβάνουν ζωντανά και σε αποκλειστικότητα ακόμη περισσότερους αγώνες, με 40 live μεταδόσεις την εβδομάδα, εκ των οποίων οι 30 σε υψηλή ευκρίνεια, οι περισσότερες στην αγορά. Επιπλέον, θα ενημερώνονται ακόμη πιο ολοκληρωμένα μέσα από τις τρεις

νέες αθλητικές εκπομπές που κάνουν πρεμιέρα στα κανάλια OTE Sport.

Ο ΟΤΕ TV ενισχύει το μπουκέτο των αθλητικών καναλιών OTE Sport, εμπλουτίζοντας το live περιεχόμενο και τις high definition μεταδόσεις και αναβαθμίζει την τηλεοπτική εμπειρία των συνδρομητών του, που έχουν πλέον πρόσβαση σε 4 αθλητικά κανάλια OTE Sport, από τα οποία τα 2 σε high definition. Τα κανάλια OTE Sport 1HD, OTE Sport 2HD , OTE Sport 3 και OTE Sport 4, θα είναι διαθέσιμα στη συνδρομητική πλατφόρμα του OTE TV από τις 3 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα, το αθλητικό πρόγραμμα του OTE TV ενισχύεται με 3 νέες εβδομαδιαίες εκπομπές που κάνουν πρεμιέρα στα κανάλια OTE Sport, από αυτή την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου. Ο λόγος για την εκπομπή «All Sports Arena» που θα βγαίνει στον αέρα κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, το δευτεριάτικο «Πάμε γήπεδο» και το «Pick n’ roll» της Τρίτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα