Μιχελάκης: Ο κόσμος ξέρει ότι δεν υπάρχει εναλλακτική

Την άποψη ότι, παρά τη δύσκολη συγκυρία και τις θυσίες που έχει κάνει, η ελληνική κοινωνία κατανοεί ότι δεν υπάρχει σήμερα αξιόπιστη εναλλακτική λύση για την έξοδο της χώρας από την κρίση, σε σχέση με όσα προτείνει η κυβέρνηση Σαμαρά, διατυπώνει ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης με συνέντευξή του στον “Τύπο της Κυριακής”.

Ο Γιάννης Μιχελάκης, που ως αρμόδιος Υπουργός Εσωτερικών έχει μπροστά του τη δύσκολη αναμέτρηση

των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2014, επαναλαμβάνει ότι θα υπάρξει αλλαγή στον εκλογικό νόμο της Αυτοδιοίκησης, ενώ για τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις επισημαίνει χαρακτηριστικά:

“Ο κόσμος, και πιο πολύ οι οικονομικά ασθενέστεροι, νιώθει ασφυκτικά. Ξέρει όμως, στη μεγάλη πλειονότητά του, ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος, δεν υπάρχει εναλλακτική.

Πάνω από όλα, αντιλαμβάνεται ότι είμαστε μια μόλις ανάσα από την επιστροφή στην ανάπτυξη, στη θεμελίωση μιας νέας προοπτικής, και την αναγέννηση της χαμένης ελπίδας.

Αυτή την αίσθηση της μεγάλης ιστορικής ευθύνης την έχει και σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας”, τονίζει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του στον “Τύπο της Κυριακής” ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα