Μεγαλώνει κι άλλο το casting για το “Episode 7” του “Star Wars”

Δύο νέες… μεταγραφές ανακοίνωσε την Κυριακή η Lucasfilm. Δύο νέοι ηθοποιοί με… ειδικά προσόντα επελέγησαν για ρόλους στο «Star Wars: Episode VII», το οποίο σκηνοθετεί ο JJ Abrams.

Ο λόγος για την Crystal Clarke, η οποία ουσιαστικά τώρα ξεκινάει την καριέρα της και η πρώτη της ταινία μεγάλου μήκους είναι το «The Moon and The Sun”, το οποίο αναμένεται να βγει λίγους μήνες πριν από το Star Wars, μέσα στο 2015. Ωστόσο, έχει αρκετά μεγάλη εμπειρία από θεατρικές παραστάσεις, στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει.

Το δεύτερο άτομο που προστέθηκε στην παρέα του νέου επεισοδίου του «Πολέμου των Άστρων» είναι ο Pip Andersen, Βρετανός ηθοποιός, ο οποίος λογικά προορίζεται για δύσκολες στιγμές.

Άλλωστε, είναι ένας ηθοποιός ικανός να παίξει σε επικίνδυνες σκηνές, καθώς στο βιογραφικό του σημειώνεται πως είναι εξαιρετικός στην αναρρίχηση, ενώ κάνει και παρκούρ.

Να σημειώσουμε τέλος πως η εταιρεία παραγωγής της ταινίας επανέλαβε με ανακοίνωσή της πως, παρά το ατύχημα του Χάρισον Φορντ, ο οποίος έσπασε το πόδι του και έχασε πολλά γυρίσματα, η ημερομηνία που θα βγει η ταινία στις αίθουσες δεν αλλάζει.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου του 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα