Κουβέλης: Ταύτιση με το ΑΚΕΛ για το κυπριακό

Ο Φώτης Κουβέλης συναντήθηκε τη Δευτέρα (14/1) με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άνδρο Κυπριανού και αμέσως μετά τόνισε πως οι απόψεις τους ταυτίζονται απόλυτα στο θέμα του κυπριακού προβλήματος.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης,

συνοδευόμενος από τον γραμματέα της Κ.Ε και βουλευτή Επικρατείας, Σπύρο Λυκούδη, τον υπεύθυνο ευρωπαϊκής και εξωτερικής πολιτικής, Γεράσιμο Γεωργάτο και το σύμβουλό του για θέματα εξωτερικής πολιτικής, Γιάννη Μεϊμάρογλου συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άνδρο Κυπριανού και τον Γιαννάκη Κολοκασίδη, μέλος του Π.Γ του ΑΚΕΛ.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Φ. Κουβέλης δήλωσε:

“Είχαμε τη δυνατότητα να ανταλλάξουμε απόψεις, να δανείσουμε ο ένας στον άλλο εμπειρία αναφορικά με την οικονομική κρίση, αλλά και με συνολικότερα ζητήματα που αφορούν και την Κύπρο και την Ελλάδα.

Επιλέγω να αναφερθώ στην απόλυτη ταύτιση που έχει η ΔΗΜΑΡ και εγώ προσωπικά, με τη θέση του ΑΚΕΛ αναφορικά με την επίλυση του κυπριακού προβλήματος.

Η οποιαδήποτε μετακίνηση από το συμφωνημένο πλαίσιο, νομίζω ότι μόνο αρνητικές καταστάσεις μπορεί να φέρει και να τροφοδοτήσει.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα για την επικοινωνία μας αυτή με το ΑΚΕΛ, θα συνεχίσουμε να έχουμε τις επαφές μας, την ανταλλαγή απόψεων και όπου χρειάζεται την κοινή διεκδίκηση”.

Keywords
Τυχαία Θέματα