Κουβέλης: Είχαμε γίνει βαρίδι για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

(Photo Eurokinissi)

Στην εποχή του πολιτικού πραγματισμού σεργιανίζει ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος αποτιμά τις επιπτώσεις από την απόφασή του να αποχωρήσει από την κυβέρνηση τρικομματικής συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ,

με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς υποστήριξε ότι το κόμμα του είχε γίνει “βαρίδι” για τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, και ουσιαστικά είχε δρομολογηθεί το πολιτικό διαζύγιο ανάμεσα στους μέχρι πρότινος κυβερνητικούς εταίρους.

Ο Φώτης Κουβέλης αναφέρθηκε στο θέμα της ΕΡΤ, επισημαίνοντας ότι δεν υπήρχε καμία συμφωνία με την τρόικα για απολύσεις, άφησε αιχμές κατά του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, με την επισήμανση πως “όταν συγκυβερνάς, οφείλεις να ακους”, και ξεκαθάρισε ότι δεν μετάνιωσε που πήρε την απόφαση αποχώρησης από την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, όσο περνάει ο καιρός το κόμμα του κατακτά ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, ως μια δύναμη υπευθυνότητας.

“Εμείς ορθά στηρίξαμε την κυβέρνηση τον Ιούλιο του 2012. Το κάναμε για να υπάρξει πολιτική σταθερότητα και για να μην πέσει η χώρα σε αλλεπάλληλες εκλογές. Στους 11 μήνες δώσαμε μάχες, άλλα αποκρούσαμε και άλλα διορθώσαμε”, σχολίασε μεταξύ άλλων ο Φώτης Κουβέλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα