Κουτσούμπας: Ξινισμένα συνθήματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη Λάρισα μίλησε την Παρασκευή ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας και όπως συνηθίζει το τελευταίο διάστημα εξαπέλυσε επίθεση, τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ:

«Όποια κυβέρνηση, όπως και αν ονομαστεί «αριστερή», «αντιμνημονιακή», «πατριωτική», αντικειμενικά θα είναι αντιλαϊκή, ακριβώς γιατί μια τέτοια κυβέρνηση, εντός των «τειχών» της

ΕΕ θα έχει να αντιμετωπίσει τις δεσμεύσεις της ΕΕ», είπε ο κ. Κουτσούμπας, ενώ σχολίασε ότι «ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μιλάνε για κυβερνητική σταθερότητα γιατί δεν θέλουν να απειληθεί το ματωμένο τους πλεόνασμα».

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι αποτελεί την άλλη εκδοχή της σταθερότητας του συστήματος της καπιταλιστικής συμμαχίας της ΕΕ και των μονοπωλίων και τον χαρακτήρισε ως άλλο πόλο της αστικής διαχείρισης και του διπολισμού- δικομματισμού. Ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ο Δημ. Κουτσούμπας, με το «ψηφίζουμε και φεύγουν, ξανασερβίρει ξινισμένο αυτό που πολλές φορές έχει ειπωθεί από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια «να φύγουν αυτοί… για να ‘ρθουν οι επόμενοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα