Κουμουτσάκος: Σχέδιο της κυβέρνησης να ελέγξει την ενημέρωση των Ελλήνων

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την επιστολή της Κομισιόν για το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο στην Ελλάδα εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Η επιστολή – κόλαφος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποκαλύπτει το σχέδιό της Κυβέρνησης.

– Να χειραγωγήσει τις Ανεξάρτητες Αρχές
– Να συγκεντρώσει στα χέρια

της υπερεξουσίες
– Να ελέγξει τη ενημέρωση των Ελλήνων.

Παρά τις πρόσφατες, περί του αντιθέτου, διαβεβαιώσεις του “Υπουργού Προπαγάνδας”, η χώρα διασύρεται και πάλι με ευθύνη της Κυβέρνησης.

Αυτήν τη φορά ο διασυρμός αφορά στον ίδιο τον πυρήνα της Δημοκρατίας. Στο θεμελιώδες δικαίωμα του πολίτη να ενημερώνεται ελεύθερα και ανεμπόδιστα.

Η απάντηση που έσπευσε να εκδόσει ο κ. Παππάς, είναι άσχετη με την ουσία του μείζονος ζητήματος Δημοκρατίας που εγείρεται. Είναι ομολογία διολίσθησης στον καθεστωτικό αυταρχισμό.

Το σχέδιο τους δεν θα περάσει. Η Δημοκρατία δεν θα υποκύψει.

Ο νόμος “Παππά – Σπίρτζη” πρέπει να καταργηθεί και το ΕΣΡ να αναλάβει τις πλήρεις αρμοδιότητές του χωρίς χειραγώγηση από “Υπουργούς – καναλάρχες”.

Οι δημοκρατικές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις οφείλουμε αντίδραση σε κάθε μεθόδευση αυταρχισμού σε θέματα θεσμών και Δημοκρατίας την οποία επιχειρεί να πλήξει η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου».

The post Κουμουτσάκος: Σχέδιο της κυβέρνησης να ελέγξει την ενημέρωση των Ελλήνων appeared first on Υστερόγραφα | Η ανάλυση της Είδησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα