“Δεν χρειαζόμαστε υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης”!

Αίσθηση προκαλούν όσα δήλωσε στο ραδιόφωνο του “Real Fm” και την Κάτια Μακρή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος, για το θέμα των απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων.

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος, στενός συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου, βρέθηκε την τελευταία στιγμή εκτός του νέου κυβερνητικού σχήματος, ενώ η πολυετής εμπειρία του στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, του δίνει τη δυνατότητα να διεισδύει

εις βάθος στα θέματα.

Αφού έκανε λόγο για “γονατογράφημα”, αναφορικά με τις οριζόντιες απολύσεις στο δημόσιο, ο Πάρις Κουκουλόπουλος αμφισβήτησε ευθέως τη χρησιμότητα του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στο οποίο προϊσταται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συγκρίνοντάς το με το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

“Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι μια γραμματεία παρά τω πρωθυπουργό είναι. Ποιος είπε ότι χρειάζεται, δεν βλέπετε τι κάνει; Υποδεικνύει στο υπουργείο Εσωτερικών, στο υπουργείο Παιδείας κ.τ.λ ποιους να διώξει. Τι κάνει ακριβώς, σε τι χρειάζεται;”, ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του Πάρη Κουκουλόπουλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα