Καρατζαφέρης: Μπορεί να στείλω τον… Αϊβαλιώτη στη ΝΔ

Νέα… παράγραφο στο σίριαλ της επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία άνοιξε ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Καρατζαφέρης, με δηλώσεις του στον δημοσιογράφο των “Νέων” Γιώργο Παπαχρήστο.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. εμφανίζεται σύμφωνα με τη σχετική φημολογία των τελευταίων ημερών να βρίσκεται “αγκαλιά” με την επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία,

μέσω του Συνεδρίου που θα πραγματοποιήσει το κόμμα της κυβερνητικής πλειοψηφίας τον Ιούνιο, ο ίδιος ωστόσο δεν παίρνει ξεκάθαρη, χωρίς ωστόσο να αποκλείει μια τέτοια προοπτική, όπως έκανε στο παρελθόν.

“Ουδείς μου πρότεινε κάτι, και σε κανέναν δεν έχω να απαντήσω για κάτι. Να επανακάμψω για ποιόν λόγο ακριβώς; Και πάνω σε ποιά βάση; Και δεν το καταλαβαίνω αυτό ”περσινός νεκρός, φετινός περιζήτητος γαμπρός”.

Για να τελειώνουμε, σε διαβεβαιώνω ότι ουδείς μου έχει προτείνει οτιδήποτε. Εμείς συνεχίζουμε στον ΛΑΟΣ κανονικά τη δουλειά μας”, δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης στον Γιώργο Παπαχρήστο.

Ερωτηθείς για το αν θα παραστεί στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, η απάντηση του Γιώργου Καρατζαφέρη είναι… εύγλωττη: “Αν μας καλέσουν, θα συζητήσουμε με τα στελέχη, και θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Και γιατί πρέπει να πάω εγώ αυτή τη φορά; Στο παρελθόν, όποτε με καλούσαν, έστελνα τον Αϊβαλιώτη. Το ίδιο μπορεί να κάνω και τώρα”, επεσήμανε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα