Καρατζαφέρης: Από “νεκρός” έγινα… “γαμπρός”

Μιλώντας στην έναρξη των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, ο Γιώργος Καρατζαφέρης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην έντονηγ φημολογία του τελευταίου διαστήματος, που τον θέλει να επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία με το Συνέδριο του Ιουνίου, χωρίς και πάλι να τα διαψεύσει.

“Αναρωτιέμαι

πως γίνεται πέρυσι… νεκρός, και φέτος… γαμπρός. Και όλοι που κυκλοφορούν διάφορα σενάρια με διάφορους σχεδιασμούς, δεν κατάλαβαν το δώρο που μου έκαναν.

Όση δημοσιότητα δεν είχαμε έναν ολόκληρο χρόνο, την αποκτήσαμε μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας ξαναέκαναν πρωτοσέλιδο, και πρώτο θέμα στα δελτία των 20.00.

Πρέπει να τους πούμε, όιτ από αυτό το οποίο ξεκίνησαν, πρέπει ο πολιτικός σχεδιασμός τους να σκεφθεί τα αποτελέσματα. Και να σκεφτεί κανείς ότι όταν πέρυσι, ένα άλλο πρόσωπο επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία, δεν ασχολήθηκε κανείς.

Ενώ εμείς, χωρίς να έχουμε επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία, είμαστε το θέμα της συζήτησης σε όλα τα καφανεία της Ελλάδας και σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία.

Αυτή είναι η δύναμη του κόμματός μας, και το εκτόπισμα όλων ημών”, ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή από την ομιλία του Γιώργου Καρατζαφέρη στην Κεντρική Επιτροπή του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα