Το… αντίο του μεγάλου “Τυπάρα”: Η Εθνική… μεγάλωσε σε αυτό το Μουντιάλ!

Εμφανώς απογοητευμένος, αλλά περήφανος για αυτή την Εθνική ομάδα, ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης μετά τον αποκλεισμό από την Κόστα Ρίκα.

Αυτή ήταν η τελευταία εμφάνιση του “Τυπάρα” με τη φανέλα της Εθνικής και ασφαλώς η προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια είναι ανεκτίμητη.

Παρά τον αποκλεισμό, πάντως, ο Κάρα νιώθει πως αφήνει την ομάδα… μεγαλύτερη απ` ό,τι την παρέλαβε και είναι σίγουρος

πως θα ακολουθήσουν και νέες επιτυχίες.

«Δεχτήκαμε το γκολ σε σημείο που ανεβάζαμε την απόδοσή μας και κάπου χάσαμε την ισορροπία μας. Μετά την αποβολή κυριαρχήσαμε, πιέσαμε, ισοφαρίσαμε και θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς στην παράταση. Ο αντίπαλος δεν έκανε άλλη φάση. Στα πέναλτι όλα είναι μοιρασμένα. Ο πιο τυχερός κερδίζει, δυστυχώς δεν ήμασταν εμείς», είπε μεταξύ άλλων ο Καραγκούνης και πρόσθεσε:

«Θα πρέπει να είμαστε περήφανοι γιατί τα δώσαμε όλα. Κρίμα που δεν πανηγύρισαν όλοι οι Έλληνες. Το ξέραμε ότι όλη η Ελλάδα ήταν μαζί μας. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο έχει κι αυτά. Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι σήμερα. Θα θέλαμε να περάσουμε. Δεν αλλάζει το αποτέλεσμα. Τα δώσαμε όλα και πρέπει όλα τα παιδιά να είναι περήφανοι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, η Εθνική μεγάλωσε σε αυτό το τουρνουά. Τα νέα παιδιά πήραν εμπειρίες. Ευχόμαστε να μην σταματήσουν οι επιτυχίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα