Καψής: Έπρεπε να είχε παρέμβει νωρίτερα ο Εισαγγελέας

«Έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα η επέμβαση, να είχε παρέμβει ο εισαγγελέας» τόνισε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και τη Σία Κοσιώνη ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής αναφερόμενος στην εκκένωση του Ραδιομεγάρου.

«Από ένα σημείο και έπειτα δεν μπορούσε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση (…) Δεν υπήρχε άλλος τρόπος παρά η επέμβαση γιατί έπρεπε να καλυφθεί η ελληνική προεδρία. Η επέμβαση έγινε με τις ελάχιστες αναταράξεις που μπορούσαν να υπάρξουν.

Όλοι νομίζω συμφωνούμε οτι χρειαζόμαστε μια νέα δημόσια τηλεόραση πάνω σε υγιείς βάσεις. Η πρόσκληση είναι πάντα ανοιχτή για τη νέα ραδιοτηλεόραση» τόνισε.

Όπως ανέφερε ο υφυπουργός, μόνο μια μικρή μερίδα των εργαζομένων αποφάσισε την κατάληψη, με τους περισσότερους εξ αυτών να έχουν κάνει αιτήσεις για τη Δημόσια Τηλεόραση, ενώ χαρακτήρισε υπερβολική τη ρητορεία περί πραξικοπημάτων.

Ο κ. Καψής πρόσθεσε ότι δεν χρειαζόταν Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για να κλείσει η ΕΡΤ.

«Το κτίριο θα αποδοθεί στη δημόσια τηλεόραση. Ξεκινάμε από το σχέδιο Μόσιαλου οι λεπτομέρειες για τον αριθμό των καναλιών κλπ θα αποφασιστούν από το ΔΣ της ΝΕΡΙΤ» διευκρίνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα