Καμμένος: Εύχομαι η Κύπρος να αντισταθεί στη Μέρκελ

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη είχε αργά σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την κρίση που πλήττει την Ελλάδα και την Κύπρο, και ο κ.Καμμένος -όπως είπε

και σε δήλωσή του μετά- του ευχήθηκε «να αντισταθεί απέναντι στην προσπάθεια της κ. Μέρκελ να καθυποτάξει τους ευρωπαϊκούς λαούς και να εντάξει και την Κύπρο στο μνημόνιο».

Ο κ.Καμμένος τόνισε επίσης ότι δεν πρέπει να συνδυαστεί με κανένα τρόπο η προσπάθεια ένταξης της Κύπρου στο μνημόνιο και σε ένα νέο «σχέδιο Ανάν», που θα είναι καταστροφικό και θα είναι εθνικό πλέον το έγκλημα.

Τέλος συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας με χώρες εκτός των δανειστών, ενώ ο κ.Καμμένος είπε ότι «θα συμβάλλουμε όσο μπορούμε και λόγω της συνεργασίας μας με τους Συντηρητικούς και αντιφεντεραλιστές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον κ. Κάμερον, αλλά και με την Ρωσία».

Ο κ.Καμμένος την άλλη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Καθαρά Δευτέρα θα μεταβεί στη Ρωσία όπου θα υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με το κόμμα του Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ θα μεταβεί στην Κύπρο την 1η Απριλίου στην επέτειο της ΕΟΚΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα