Κάλεσμα… επιστροφής από τον Βενιζέλο στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ

Σε προεκλογική εκδήλωση της Ελιάς στο Μουσείο Μπενάκη μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κάνοντας άνοιγμα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πρέπει να ενώσουμε ξανά την κοινωνία» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ,

είπε: «Τους καλούμε να συστρατευθούν στον αγώνα κατά των ναζιστών της Χρυσής Αυγής. Απαγορεύεται κάθε έμμεσο ή άμεσο φλέρτ με αυτούς».

Για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πάντως ο κ. Βενιζέλος μίλησε με σκληρή γλώσσα: «Ακούγαμε ότι υπάρχει επέλαση του ΣΥΡΙΖΑ και είδαμε ποιο είναι το πραγματικό αποτέλεσμα της δήθεν επέλασης».

«Ο κ. Τσίπρας είναι εγκλωβισμένος στις ψεύτικες εντυπώσεις της προηγούμενης Κυριακής» είπε ο κ. Βενιζέλος και χαρακτήρισε «ηρωική παράταξή» το ΠΑΣΟΚ, που, «υπερασπίζει την προοδευτική σταθερότητα και γίνονται βήματα αποκατάστασης των αδικιών και της εξόδου από την κρίση».

Kλείνοντας υπογράμμισε: “Ούτε νέο Μνημόνιο θα υπάρξει και η Τρόικα φεύγει”.

Θυμίζουμε πως η ομιλία του κ. Βενιζέλου σημαδεύτηκε από επεισόδιο που δημιούργησαν μικροομολογιούχοι, που κατάφεραν να βρεθούν στο χώρο και να τον αποδοκιμάσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα