Η Σπυράκη συνεχίζει τα υπόγεια χτυπήματα κατά του καραμανλισμού

Είναι γνωστό ότι, ως πολιτικό παιδί του Αντώνη Σαμαρά, η Μαρία Σπυράκη δεν απέφυγε ποτέ τον πειρασμό να «γκριζάρει» το καραμανλικό στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας.

Οι επικριτές της άλλωστε θύμιζαν πάντοτε τη δημόσια παρουσία της ως ρεπόρτερ του συστημικού και εχθρικού προς την Κεντροδεξιά Mega, τότε που η ίδια δεν παρέλειπε τις αιχμές και την κριτική κατά του Κώστα Καραμανλή, την περίοδο της πρωθυπουργίας του τελευταίου.

Με τη στήριξη της πλευράς Σαμαρά, η Μαρία Σπυράκη στοχεύει στο να είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη στις επερχόμενες εκλογές, εκεί όπου είναι βέβαιο ότι θα βρει απέναντί της το καραμανλικό στρατόπεδο.

Όσο για τις «εχθροπραξίες», συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την Αμφίπολη στις Βρυξέλλες, με πρωτοβουλία της Μαρίας Σπυράκη.

Εκεί, από τον Νομό Σερρών ήταν καλεσμένη η βουλευτής Φωτεινή Αραμπατζή, και όχι ο… Κώστας Καραμανλής τζούνιορ, κάτι που σχολιάστηκε έντονα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, προκαλώντας και τα σχετικά σχόλια για τη Μαρία Σπυράκη.

Και η Φωτεινή Αραμπατζή άλλωστε ανήκει στα στελέχη που προώθησε ο Αντώνης Σαμαράς, και κατάφερε να αποκτήσει ισχυρές ρίζες στις Σέρρες.

The post Η Σπυράκη συνεχίζει τα υπόγεια χτυπήματα κατά του καραμανλισμού appeared first on My CMS.

Keywords
Τυχαία Θέματα