Η… πρώτη φορά των Rolling Stones στο Ισραήλ

Έτοιμοι για την πρώτη τους συναυλία στο Ισραήλ είναι οι Rolling Stones, οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν είχαν επισκεφθεί ποτέ τη χώρα για να πραγματοποιήσουν ζωντανή εμφάνιση.

Η συναυλία είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Τετάρτης στο Τελ Αβίβ, ωστόσο, οι θρύλοι της ροκ δέχονται έντονη κριτική για την απόφασή τους, τόσο από την Παλαιστινιακή

πλευρά, όσο και από ακτιβιστές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι ακτιβιστές κατηγορούν το συγκρότημα πως με το να παίξει live στο Ισραήλ, ουσιαστικά νομιμοποιεί την πολιτική του απέναντι στην Παλαιστίνη.

Τα χρήματα, πάντως, είναι πολλά (περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ πληρώνουν οι διοργανωτές στους Stones) κι έτσι η πρώτη… φορά του συγκροτήματος στο Ισραήλ θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Τα μέλη του θρυλικού γκρουπ έφτασαν στο Τελ Αβίβ τη Δευτέρα, ενώ την Τρίτη ο ντράμερ, Τσάρλι Γουότς και ο κιμπορντίστας, Τσακ Λίβελ επισκέφθηκαν την Ιερουσαλήμ. Ο Μικ Τζάγκερ και ο Κιθ Ρίτσαρντς, όμως, δεν τους ακολούθησαν και προτίμησαν να μείνουν στο ξενοδοχείο τους.

Πάντως, οι Ισραηλινοί είναι ενθουσιασμένοι που θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τους θρύλους της ροκ και όλα τα ΜΜΕ χαρακτηρίζουν τη συναυλία «ιστορική».

Keywords
Τυχαία Θέματα