Η επιστροφή του “agent Coulson”

Επιστρέφει στον ρόλο του ‘Agent Coulson’ o Clark Gregg που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες ‘Iron Man’, ‘Thor’ και ‘The Avengers’.

Ο ηθοποιός, αν και ο χαρακτήρας του δηλαδή ο Coulson, σκοτώνεται στο ‘Avengers’ της Marvel, χαίρεται πάρα πολύ που του ξαναδίνεται η ευκαιρία να ξαναζωντανέψει τον αγαπητό πράκτορα στην τηλεοπτική σειρά “Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D”, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται το ερχόμενο φθινόπωρο από το κανάλι ABC.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε,

μίλησε για την καινούργια του δουλειά, αν και προτίμησε να μην μπει σε πολλές λεπτομέρειες. Αυτό τον καιρό ο Gregg βρίσκεται στο φεστιβάλ Tribeca στη Ν. Υόρκη όπου προβάλλεται η νέα του ταινία “Trust Me”, την οποία έχει γράψει, έχει σκηνοθετήσει και επίσης πρωταγωνιστεί.

Ανέφερε πως όταν πρωτοδιάβασε τον ρόλο του ‘agent Coulson’ ένιωσε πως είχε πολλά κοινά με τον χαρακτήρα. «Στην αρχή δεν ήμουν σίγουρος αν έπρεπε να ‘παίξω’ αυτό τον χαρακτήρα αλλά μετά σκέφτηκα ότι κανείς δεν θα τύχει να ξαναγράψει έναν τέτοιο ρόλο για μένα».

Ο Clark Gregg είπε πως είδε το ‘Iron Man 3’ αλλά του έλειπε πολύ από την ταινία ο χαρακτήρας του. Ήταν ένας ρόλος που και το κοινό αγάπησε πολύ αν και δεν επρόκειτο για κάποιον σούπερ-ήρωα με υπερ-δυνάμεις. Γι’ αυτό και η παραγωγή του ABC καναλιού αποφάσισε να συμπεριλάβει στην νέα σειρά τον χαρακτήρα του Coulson, παρόλο που ο ρόλος αυτός στην ουσία δεν υπάρχει πια.

Keywords
Τυχαία Θέματα