Η ευχάριστη εμπειρία μου ως “υποψήφιος Ευρωβουλευτής”

Με την αμηχανία του υποψήφιου Ευρωβουλευτή και με την ευκαιρία του εορτασμού του Πάσχα, όπου κάθε χρόνο περνάμε οικογενειακώς στο σπίτι των γονιών μου στο Ακρωτήρι, τη Μ. Παρασκευή περιόδευσα στο Νομό Χανίων και το Μ. Σάββατο επισκέφθηκα το Ρέθυμνο.
Συζητώντας με εμπόρους και κατοίκους, είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω, για άλλη μία φορά, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, καθώς η βαθιά και διαρκής κρίση έχει στην κυριολεξία γονατίσει τη κρητική αγορά, ενώ έχει θέσει όλους τους μικρομεσαίους υπό τη μέγγενη μιας πρωτοφανούς

μείωσης του κύκλου εργασιών τους και ιδιαίτερα φέτος με την μικρότερη παραγωγή λαδιού, σε σχέση με πέρυσι.
Τις ημέρες του Πάσχα ο τόπος μας, που διακρίνεται για την πλούσια παράδοση και τον πολιτισμό του, είχε αύξηση της επισκεπτών, ενώ η φετινή νωρίτερη έναρξη της τουριστικής περιόδου στη Κρήτη θα αποτελέσει μια πηγή υπεραξίας και για το τοπικό εμπορίο.
Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μου τόσο στα Χανιά, όσο και στο Ρέθυμνο για το χρόνο που διέθεσαν να περπατήσουμε στα μαγαζιά, αλλά και για τη θερμή υποστήριξη τους στη δύσκολη προσπάθεια μου. Μου επιβεβαιώνουν με το καλό τους λόγο και την έμπρακτη βοήθεια τους ότι είναι στοίχημα όλων μας, η εκλογή μου ως εκπρόσωπος των μικρομεσαίων, στο Ευρωκοινοβούλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα