Η Δικαιοσύνη δικαίωσε τη Μιλένα Αποστολάκη

Τη νομική, και κατά συνέπεια ηθική δικαίωση της πρώην υπουργού των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Μιλένας Αποστολάκη, αποφάσισε η Δικαιοσύνη, καθώς υποχρεώνει την εφημερίδα “Ελεύθερος Κόσμος” να της καταβάλει ως αποζημίωση το ποσό των 20.000 ευρώ, για προσβολή της προσωπικότητάς της.

Η Μιλένα Αποστολάκη

είχε στραφεί στη Δικαιοσύνη κατά της εφημερίδας, με σχετική αγωγή, όταν ο “Ελεύθερος Κόσμος” αναπαρήγαγε το καλοκαίρι του 2010 διαδικτυακό δημοσίευμα που την εμφάνιζε να λαμβάνει πρόωρη σύνταξη ύψους 2.500 ευρώ από την Ολυμπιακή, την άνοιξη του 2010, σε μια εποχή κατά την οποία η ελληνική κοινωνία ετοιμαζόταν να μπει στην περιπέτεια του Μνημονίου, που άλλαξε δραματικά και προς το χειρότερο τη ζώσα καθημερινότητα για τους πολίτες.

“Η απόφαση έχει πολύ μεγάλη σημασία για μένα, γιατί αποκαθίσταται η τιμή μου. Είμαι μάχιμη δικηγόρος και με χωρίζουν χρόνια από το να πάρω σύνταξη. Ήταν ένα ιδιαίτερα συκοφαντικό δημοσίευμα σε μια περίοδο που οι πολίτες ήδη πλήττονταν από την κρίση, αλά η προσπάθεια κατασυκοφάντησής μου έπεσε στο κενό”, τονίζει χαρακτηριστικά η Μιλένα Αποστολάκη στην “Εφημερίδα των Συντακτών”.

Keywords
Τυχαία Θέματα