Η Χρυσή Αυγή, ο κοινοβουλευτισμός και το… πραξικόπημα

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έδωσε το παρών στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, όπου αναφέρθηκε στα τελευταία επεισόδια που είχαν πρωταγωνιστές τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

“Έχουμε κάνει λάθη αλλά δεν μετανιώνουμε, άλλωστε τα δικά μας είναι μηδαμινά μπροστά στα λάθη άλλων”, τόνισε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας ότι υπάρχουν κάποια μεμονωμένα περιστατικά, αλλά

και δηλώσεις που δημιουργούν μια πλαστή εικόνα για το κόμμα.

Στην ερώτηση για το αν το ιατρείο της Χρυσής Αυγής θα βοηθούσε άρρωστο παιδί ενός μετανάστη απάντησε ότι είναι πολιτική επιλογή του κόμματος να μην το εξυπηρετήσει.

Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει στον κοινοβουλευτισμό, είπε χαρακτηριστικά πως “αν δεν πίστευα στον κοινοβουλευτισμό δεν θα ήμουν στη Βουλή σήμερα. Θα ήμουν ταγματάρχης και θα επιχειρούσα πραξικόπημα”.

Ο Κασιδιάρης επισήμανε επίσης ότι “κάθε 1η του μήνα τα 2.800 ευρώ που αντιστοιχούν σε κάθε βουλευτή πάνε στο κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής».

Τέλος ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε στον Ευάγγελο Βενιζέλο κατηγορώντας για διάφορα επετειακά παιχνίδια, ενώ τόνισε πως δεν είναι εφικτό να τεθεί εκτός νόμου ένα κόμμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα