Η Susan Boyle αποκάλυψε ότι πάσχει από Σύνδρομο Άσπεργκερ (video)

Η Amanda Holden, εκ των βασικών κριτών του “Britain’s Got Talent”, είχε παραδεχθεί ότι αποτελούσε ξεχωριστό προνόμιο το γεγονός ότι της δόθηκε η ευκαιρία να ακούσει τη φωνή της. Και δεν είχε άδικο.

Το 2009, ο πλανήτης γνώρισε το φαινόμενο Susan Boyle, με το “ασχημόπαπο” να μεταμορφώνεται σε κύκνο, με μια φωνή που σπάνια εμφανίστηκε στην παγκόσμια μουσική σκηνή τα τελευταία χρόνια. Ακόμη κι αν η καριέρα της δεν είχε σημαντική εξέλιξη μετά από εκείνον τον διαγωνισμό, το video

στο YouTube με τη Susan Boyle να τραγουδάει το “I dreamed a dream” έχει μέχρι και σήμερα 140 εκατομμύρια παρακολουθήσεις ανά τον κόσμο.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η Susan Boyle, τα προβλήματα συμπεριφοράς που κατά καιρούς την χαρακτήριζαν, εξηγούνται επαρκώς από την πρόσφατη διάγνωση στην οποία προχώρησαν οι γιατροί, ενημερώνοντάς την ότι πάσχει από Σύνδρομο Άσπεργκερ.

Πρόκειται για μια σόβια διαταραχή που επηρεάζει το πως το άτομο αντιλαμβάνεται τον κόσμο, επεξεργάζεται τις πληροφορίες που λαμβάνει και αλληλεπιδρά με άλλα άτομα. Αποτελεί όπως και ο κλασσικός αυτισμός μια «διαταραχή φάσματος» επειδή επηρεάζει τα άτομα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και σε ποικίλο βαθμό.

“Ελπίζω τώρα ο υπόλοιπος κόσμος να είναι περισσότερο γενναιόδωρος απέναντί μου, και να μην με αντιμετωπίζει αυστηρά”, δήλωσε η Susan Boyle.

Keywords
Τυχαία Θέματα