Η Nicole Scherzinger μιλάει για τη μάχη της με τη βουλιμία (photos)

Η Nicole Scherzinger είναι εντυπωσιακή στο εξώφυλλο του British Cosmopolitan για το τεύχος Αυγούστου και μοιράστηκε με τους αναγνώστες ενδιαφέροντα πράγματα.

Ακολουθούν τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης της 36χρονης τραγουδίστριας:

Για το πώς ξεπέρασε τη συστολή της: Ξεπέρασα τη συστολή μου κάνοντας πράγματα για τους άλλους και μη σκεφτόμενη τον εαυτό μου. Αυτό έκανα και στο X-Factor – μπορεί να γίνω χαζούλα και παιχνιδιάρα. Τα παιδιά είναι

σαν τα μωρά μου. Αλλά όταν είμαι εκτός σκηνής δεν είμαι τόσο δραστήρια και πομπώδης. Όλοι ξέρουν ότι μπορούν να είναι σίγουροι μαζί μου σε κάποια κομμάτια, ξέρουν ότι δουλεύω πολύ… αλλά για ‘μένα, το χαμόγελο που βγάζω και η αυτοπεποίθηση είναι ένας θρίαμβος γιατί προήλθε από συντρίμμια.

Για τη βουλιμία: Είναι δύσκολο για ‘μένα να μιλήσω γι’ αυτό. Είναι δύσκολο και προσπαθώ να μην το ωραιοποιώ… Είναι σαν μια φοβερή παραλυτική ασθένεια και ήταν σκοτεινή περίοδος για ‘μένα. Γι’ αυτό μπορώ να συμπονέσω ανθρώπους με δαίμονες και φωνές μέσα στο κεφάλι τους, εκείνους που δεν είναι καλοί με τον εαυτό τους. Δε σ’ αφήνει να ζήσεις της ζωή σου. Αλλά μπορείς να θεραπευτείς και να το ξεφορτωθείς για πάντα. Εγώ το κατάφερα και γι’ αυτό μπορώ τώρα να το μοιραστώ. Ένιωθα τόσο μόνη… αλλά εγώ ευθυνόμουν γι’ αυτό. Το κρύβεις από τον κόσμο, απομονώνεσαι. Μπορείς να το νικήσεις – μην εγκαταλείπεις γιατί είσαι τόσο ιδιαίτερος και προορίζεσαι για μεγάλα πράγματα.

Για τη σχέση της με τον Lewis Hamilton: Είναι πολύ ρομαντική. Οι σχέσεις είναι δύσκολες και το να πρέπει να συντηρήσεις μια σχέση από απόσταση ακόμα δυσκολότερο. Προσπαθούμε και ωριμάζουμε – υπάρχει πολύ αγάπη. Απλά είναι η απόσταση, δεν είναι φυσικό για κανέναν. Αλλά είμαι ευτυχισμένη.

Keywords
Τυχαία Θέματα