Η 5η season του Walking Dead αποκαλύπτεται, και θα είναι έντονη

H 5η σεζόν του Walking Dead είναι εδώ και κάμποσο καιρό σε φάση γυρισμάτων και οι πρώτες πληροφορίες από το set στη Georgia έχουν αρχίσει να διαρρέουν.

Το Entertainment Weekly προσέγγισε τον Norman Reedus και ο ίδιος αποκάλυψε ενθουσιωδώς κάποια στοιχεία “Το σενάριο είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής και είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στα γυρίσματα” λέει ο τηλεοπτικός Daryl Dixon “Υπάρχουν πολλοί

χαρακτήρες αυτή τη στιγμή, οπότε υπάρχουν και πολλοί διαφορετικοί χαρακτήρες στο γύρισμα. Είναι απίστευτα ενδιαφέρον. Πάει τέλεια. Είναι τόσο δυναμική σειρά γιατί είναι γρήγορη, τολμηρή και πολύπλοκη”

Ο Reedus ρωτήθηκε για την επανεμφάνιση του ‘κακού’ Rick Grimes “Όλοι στην ομάδα είναι καθίκια αυτή τη στιγμή. Είναι ενδιαφέρον γιατί πολλές προσωπικότητες συγκρούονται. Αλλά σίγουρα έχουμε πίσω τον παλιό, κακό Rick”

Συγκρούσεις χαρακτήρων και ποιοι θα είναι αυτοί, λοιπόν, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για να το δούμε. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η σειρά, σαν καλοκουρδισμένη μηχανή, απολαμβάνει την αποδοχή του κόσμου και ο δημιουργός Scott M. Gimple συνεχίζει να γράφει απερίσπαστος.

Keywords
Τυχαία Θέματα