“Φούντωσε” η κόντρα Rihanna-Ciara στο Twitter

Φαίνεται πως η κόντρα μεταξύ της Rihanna και της Ciara ξαναφούντωσε! Οι δύο celebrities είχαν έρθει σε αντιπαράθεση πριν περίπου 2 χρόνια όταν οι δύο τους είχαν βγάλει τα ‘μαχαίρια’ έπειτα από ένα επεισόδιο που είχε προκληθεί στην εκπομπή ‘E!’s Fashion Police’.

Ο ‘πόλεμος’ είχε συνεχιστεί και στο Twitter από την Rihanna

μέχρι που οι δύο ντίβες ηρέμησαν και τα είχαν βρει μεταξύ τους. Τώρα όμως η Ciara είναι αυτή που ξανά ρίχνει λάδι στη φωτιά, με δηλώσεις που έκανε για την Rihanna, σε πρόσφατη συνέντευξή της σε ραδιοφωνικό σταθμό.

“Εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Εύχομαι τα καλύτερα για εκείνη απλά δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημά της. Λειτουργεί περίεργα τον τελευταίο καιρό και δεν ξέρω τι μπορεί να της φταίει. Έχει πολύ καλά στοιχεία πάνω της και ειλικρινά δεν ξέρω γιατί κάνει αυτά που κάνει. Της εύχομαι να είναι καλά και μακάρι να έχει θετική ενέργεια σε ότι κάνει», είπε η Ciara η οποία συνέχισε τις δηλώσεις της για την Rihanna, γράφοντας στη σελίδα της στο Twitter πως η 25χρονη τραγουδίστρια έχει αρχίσει να ξεφεύγει και πως κάποιος πρέπει επιτέλους να της δείξει τη σωστή κατεύθυνση.

Keywords
Τυχαία Θέματα