Έξω από το υπουργείο Υγείας οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ

Το γνώριμο σκηνικό μιας απεργιακής κινητοποίησης που καταλήγει σε… μίνι πολιορκία του υπουργείου Υγείας θα ζήσουμε και σήμερα, καθώς οι εργαζόμενοι στον χώρο της Υγείας πραγματοποιούν τετράωρη στάση εργασίας από τις 11.00 μέχρι τις 15.00, ενώ στις 11.30 θα βρίσκονται έξω από το υπουργείο στην οδό Αριστοτέλους, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν.

Όπως υποστηρίζει η ΠΟΕΔΗΝ

σε σχετική ανακοίνωσή της, η κινητικότητα των εργαζομένων στον χώρο του ΕΣΥ θα οδηγήσει σε απολύσεις, σε αντίθεση με όσα υποστηρίζει ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επιμένει ότι υπάρχουν πολλά κενά, και απλώς θα υπάρξει καλύτερη κατανομή του προσωπικού.

“Τις διαθεσιμότητες και απολύσεις υγειονομικών ο “πρόθυμος” στη τρόικα υπουργός Υγείας τις εμφανίζει ως υποχρεωτικές μετατάξεις που αποτελούν δήθεν ευλογία για τα νοσοκομεία. Φτάνουν πια τα κροκοδείλια δάκρυα του επικοινωνιακού υπουργού, ο οποίος βάζει φωτιά στα δημόσια νοσοκομεία και μετά χορεύει κλαίγοντας στις στάχτες τους”, αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ.

Keywords
Τυχαία Θέματα