Έρχεται sequel του “My Big Fat Greek Wedding”

Οι ηθοποιοί και οι παραγωγοί του “My Big Fat Greek Wedding” του 2002, απ’ ότι φαίνεται, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για ένα sequel μιας από της πιο επιτυχημένες ανεξάρτητες ταινίες όλων των εποχών.

Η Nia Vardalos έγραψε το σενάριο της ταινίας και θα επαναλάβει το ρόλο της ως ομογενής Ελληνο-Αμερικανίδα

πρώτης γενιάς, με τον John Corbett να επαναλαμβάνει επίσης το ρόλο του ως Αμερικανός αρραβωνιαστικός. Ο σκηνοθέτης δεν έχει βρεθεί ακόμα.

Οι εταιρίες παραγωγής Playtone, HBO και Gold Circle θα είναι και πάλι πίσω από το εγχείρημα. Οι Rita Wilson, Tom Hanks και Gary Goetzman επιστρέφουν ως παραγωγοί μαζί με τους Paul Brooks, Scott Niemeyer, Norm Waitt Steve Shareshian και Nia Vardalos.

Η πλοκή του sequel περιλαμβάνει την αποκάλυψη ενός οικογενειακού μυστικού και ενός ακόμα γάμου, πιο ακραίου από εκείνον της πρώτης ταινίας, που φέρνει και πάλι κοντά το ελληνικό συγγενολόι.

Η ζωή της Vardalos άλλαξε ριζικά μετά την επιτυχία του Greek Wedding που ανάμεσα στα άλλα της χάρισε και μια υποψηφιότητα Oscar για καλύτερο σενάριο. “Τώρα που βιώνω τη μητρότητα, είμαι έτοιμη να γράψω το επόμενο κεφάλαιο της οικογενειακής μου ιστορίας” είπε η ίδια “Φυσικά πολλοί θα ισχυριστούν ότι ξέμεινα από χρήματα ή θέλω απλά να ξαναφιλήσω τον Corbett. Ένα απ’ αυτά τα δυο είναι αλήθεια.”

Το “Greek Wedding” ξεκίνησε ως θεατρικός μονόλογος μιας γυναίκας (Nia Vardalos) που μεγάλωσε σε ένα ελληνικό νοικοκυριό του Winnipeg και παντρεύτηκε κάποιον μη-Έλληνα. Η Wilson, που είναι μισή Ελληνίδα, είχε τότε παρακολουθήσει το έργο στο Los Angeles και το έθεσε υπ’ όψιν του συζύγου Tom Hanks.

Τα υπόλοιπα, μαζί με τα 241 εκατ. δολάρια μόνο στην Αμερική, είναι ιστορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα