Επόμενο ζητούμενο η διάρκεια

 Στέφθηκε κάποια ομάδα πρωταθλήτρια Ευρώπης μήνα Δεκέμβριο; Μήπως έχασε κάθε ελπίδα για την κορυφή επειδή δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν; Η αρνητική απάντηση και στα δύο θεωρητικά ερωτήματα καταδεικνύει πως έχουμε μπροστά μας μακρύ δρόμο μέχρι να φτάσουμε το σημείο ώστε να διαμορφώσουμε μια πιο ξεκάθαρη άποψη για το που βρίσκεται ο κάθε μονομάχος.

Τρανό παράδειγμα ο Ολυμπιακός που κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να βρει τα πατήματά του και από τις προβληματικές

εμφανίσεις στο ξεκίνημα της σεζόν, να έχει μεταμορφωθεί σε «τρένο» που αφήνει πίσω του τους πάντες.

Η παράσταση των Πειραιωτών στη Ζαλγκίριο Αρίνα του Κάουνας επιβεβαίωσε με τρόπο εμφατικό πως θα πρωταγωνιστήσει και φέτος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Το πόσο ψηλά θα φτάσει θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από τη διάρκεια που θα έχουν στην απόδοσή τους. Αυτό είναι το βασικό ζητούμενο πλέον, αφού όλα τα υπόλοιπα τα διαθέτουν οι «ερυθρόλευκοι». Αφήνουμε φυσικά στην άκρη αστάθμητους παράγοντες (λ. χ. τραυματισμοί), αφού κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα του ξημερώσει.

Μιλώντας όμως καθαρά μπασκετικά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν όλο το. πακέτο για να κυριαρχήσουν. Χρειάζονται απλά προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο, επιμονή και υπομονή.

Keywords
Τυχαία Θέματα