Επιστροφή στα θρανία για την Emma Watson

Επιστροφή στα θρανία…. για την Emma Watson. Η 23χρονη ηθοποιός, αν και έχει ήδη ‘χτίσει’ μια επιτυχημένη καριέρα στο Hollywood, αποφάσισε να γυρίσει στο πανεπιστήμιο Brown για ένα ακόμη 6μηνο, το φθινόπωρο.

Η νεαρή ηθοποιός είχε ξεκινήσει να παρακολουθεί μαθήματα στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο το 2009 τα οποία όμως χρειάστηκε να διακόψει

το 2011, όταν ξεκίνησε να γυρίζεται το ‘Harry Potter’.

«Πραγματικά μ’ αρέσει πολύ που το πανεπιστήμιο έχει μια τόσο ανοιχτή διδακτέα ύλη χωρίς καθόλου απαιτήσεις. Είμαι υπεύθυνη για το τι σπουδάζω από τα 10 μου περίπου και πάντα μ’ άρεσε που μπορούσα να παρακολουθώ κι άλλα μαθήματα πέρα από την από αυτά που έπρεπε. Κάποια στιγμή είχα παρακολουθήσει μαθήματα για την ψυχολογία και την φιλοσοφία του πώς και γιατί ερωτευόμαστε, τα οποία ήταν καταπληκτικά!», είχε πει η Watson πριν λίγο καιρό στο περιοδικό Rookie.

Η ηθοποιός ανέφερε πως κι αυτό τον καιρό παρακολουθεί κάποια μαθήματα στο πανεπιστήμιο της Ν. Υόρκης, και πως προσπαθεί συνεχώς να διαχωρίζει τον Χολυγουντιανό τρόπο ζωής της από την προσωπικότητά της ως μαθήτρια. Το να πάει σε κάποιο κολλέγιο, ενώ ήταν ήδη μία διάσημη ηθοποιός, ήταν επιλογή της και κατά κάποιον τρόπο, μία επαναστατική κίνηση από την πλευρά της, όπως δήλωσε.

« Ήθελα να ζήσω φυσιολογικά την κάθε στιγμή μου και να κάνω φυσιολογικά πράγματα για την ηλικία μου», είχε πει η Watson.

Keywords
Τυχαία Θέματα