Ένα βιβλίο… δεν είναι αρκετό

Οι όμορφοι κήποι του Μεγάρου Μουσικής φιλοξενούν και αυτό το καλοκαίρι εκδηλώσεις για το κοινό. Η αρχή γίνεται με το bazaar βιβλίου που ξεκινά σήμερα. Το Bήμα fm συνεχίζει τη σημαντική πρωτοβουλία του και για τέσσερις ημέρες θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει χρήματα για το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

Βιβλία, μουσική, κοινωνική ευαισθησία. Ο κήπος θα γεμίσει κόσμο –πέρυσι η προσέλευση ήταν αθρόα

όπως αναμένεται και τώρα. Όλα τα βιβλία των εκδόσεων το Βήμα πωλούνται προς ένα ευρώ και όλα τα έσοδα θα βοηθήσουν τους άστεγους και τους άπορους πολίτες της Αθήνας οι οποίοι είναι πλέον πάρα πολλοί.

Καλλιτέχνες όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Μίλτος Πασχαλίδης και άλλοι, θα τραγουδήσουν και θα δώσουν το δικό τους μήνυμα για την τρέχουσα κοινωνική κατάσταση. Δε θα λείψουν και οι εκπλήξεις οι οποίες θα συντελέσουν στο να γίνουν οι μέρες και οι νύχτες πιο ενδιαφέρουσες. Επίσης, η προσφορά των χορηγών είναι ιδιαίτερα σημαντική. Από τα προηγούμενα bazaar συγκεντρώθηκαν 350.000 ευρώ, αξιόλογο ποσό το οποίο οι διοργανωτές προσδοκούν να ξεπεράσουν κατά πολύ. Καθώς η τιμή του κάθε βιβλίου είναι συμβολική και ενώ έχουμε ένα καλοκαίρι μπροστά μας, θα βρούμε σίγουρα κάποια βιβλία που θα μας τραβήξουν το ενδιαφέρον για τις μέρες των διακοπών μας και όχι μόνο και συγχρόνως θα έχουμε κάνει και την καλή μας πράξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα