Ελβετικό ρολόι

Το επιβλητικό πέρασμα του Ολυμπιακού (και) από το Ζάγκρεμπ, όπου έκανε φύλλο και φτερό την Τσεντέβιτα, ήρθε απλά να επιβεβαιώσει ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση σκορπώντας τους πάντες στο διάβα τους.

Λειτουργώντας σαν Ελβετικό ρολόι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει καταφέρει να στρέψει πάνω της την μεγαλύτερη προσοχή των αντιπάλων της ανά την Ευρώπη, προκαλώντας τον θαυμασμό με τις εμφανίσεις και τη δυναμική που παρουσιάζει.

Προφανέστατα τούτη την περίοδο

οι «ερυθρόλευκοι» είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρωλίγκα και ο αντίπαλος που κανείς δεν θέλει να παίξει εναντίον του. Όπως έχουμε επισημάνει εγκαίρως ο Ολυμπιακός αν επιδείξει την απαραίτητη διάρκεια είναι προφανές πως και φέτος θα φτάσει πολύ ψηλά. Το πόσο μένει να φανεί μέσα στο παρκέ, αφού στον αθλητισμό και ειδικότερα στον πρωταθλητισμό, πολλά μπορούν να αλλάξουν από τη μία μέρα στην άλλη.

Μένοντας όμως στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι Πειραιώτες διαθέτουν τρομερό πλουραλισμό και στις δύο άκρες του παρκέ και δείχνουν πως έχουν λύσεις για κάθε είδους ερωτήματα που τους τίθενται κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων. Είναι ξεκάθαρο πως αν συνεχίσουν έτσι τα πάντα θα κριθούν από τα δικά τους χέρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα