Εκπρόσωπος της Minnelli έστειλε στον LaBeouf DVD του “Cabaret” μετά τη σύλληψή του

Ο εκπρόσωπος της Liza Minnelli, Scott Gorenstein, έστειλε στον Shia LaBeouf ένα DVD με την ταινία “Cabaret” μετά της σύλληψη του δεύτερου κατά τη διάρκεια της ομώνυμης παράστασης στο Broadway.

O ηθοποιός συνελήφθη

από αστυνομικούς την Πέμπτη το βράδυ, κατά τη διάρκεια της παράστασης με πρωταγωνίστρια τη Michelle Williams, με την κατηγορία ότι διέκοπτε την παράσταση φωνάζοντας, καπνίζοντας στην αίθουσα και χτυπώντας τον πρωταγωνιστή Alan Cumming.

O Gorenstein επιβεβαίωσε ότι έστειλε την κόπια της ταινίας του 1972 στον LaBeouf την Κυριακή, 29 Ιουνίου, δηλώνοντας στο E!News “Υπέθεσα ότι θα θέλει να δει πως τελειώνει”. Η κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου θεατρικού χάρισε στη Minnelli ένα Oscar Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της ως Sally Bowles.

Πρώην συμπρωταγωνιστές του LaBeouf εκφράζουν την ανησυχία τους για τον ίδιο, ειδικά μετά την εικόνα με θολά, κόκκινα μάτια και ατημέλητη εμφάνιση που είχε κατά την αποφυλάκισή του από το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης όπου κρατούνταν.

Η Siobhan Fallon Hogan είπε “Νομίζω ότι υπάρχει υπερβολική πίεση όταν βρίσκεσαι σ’ αυτή τη δουλειά. Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις στην υποκριτική – να είσαι ένα παιδί-θαύμα. Πιέζεσαι να το κάνεις σωστά. Αν κάνεις τη λάθος κίνηση, βρίσκεσαι στο μικροσκόπιο”

Η δίκη του LaBeouf έχει οριστεί για τις 24 Ιουλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα