Είναι έγκυος η Κέιτ Μίντλετον; (photos )

Ένας μήνας και κάτι μας χωρίζει από το ξεκίνημα του 2013, και στα διεθνή ΜΜΕ κυκλοφορούν και πάλι φήμες για εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλετον. Η δούκισσα του Κέμπριτζ αποτετελεί αγαπημένο θέμα και πόλο έλξης ενδιαφέροντος για τα ΜΜΕ, από την εποχή που προετοιμαζόταν για τον γάμο της με τον διάδοχο του βασιλικού θρόνου της Μεγάλης Βρετανίας, πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι

που τη συγκρίνουν με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο γάμος της συνεχίζει μέχρι και σήμερα να “πουλάει” στο YouTube , και πολύ περισσότερο… πούλησαν οι γυμνές φωτογραφίες της, τις οποίες δημοσίευσαν πριν από μερικούς μήνες περιοδικά. Χωρίς να ξεχνάμε το… πάθος για την αδελφή της, Πίπα Μίντλετον, το οποίο ωστόσο μειώθηκε το τελευταίο διάστημα, όπως αποδεικνύουν οι χαμηλές πωλήσεις του βιβλίου της.

Στα περί εγκυμοσύνης λοιπόν, αυτή τη φορά οι φήμες κυκλοφόρησαν από μια παιδική φίλη της Κέιτ Μίντλετον, τη Τζέσικα Χέι, η οποία υποστήριξε ότι η δούκισσα του Κέμπριτζ είναι έγκυος, και θα το ανακοινώσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Αναμένουμε…

Keywords
Τυχαία Θέματα