Δούρου: Ο Σγουρός ή υπηρέτησε τα συμφέροντα ή είναι εντελώς ανίκανος

Επίθεση στον Γιάννη Σγουρό εξαπέλυσε η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου στον RealFM.

«Όταν υπάρχει διαπλοκή στην Ελλάδα, όταν μπαίνουν εισαγγελείς, όταν υπάρχουν θέματα με τους επιθεωρητές περιβάλλοντος περιβάλλοντος, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν με τον απερχόμενο περιφερειάρχη. Ή δεν τα πήρε πρέφα, οπότε είναι τελείως ανίκανος και ή να τα υπηρέτησε», τόνισε χαρακτηριστικά η κα Δούρου

και συμπλήρωσε:

«Συγνώμη να μου ζητήσει αυτός, που μαζί με δημοσιογράφους 4 μήνες με λοιδορούσαν ότι δεν ήξερα τι γινόταν για τα σκουπίδια. Να μου ζητήσουν συγνώμη για αυτή τη μάχη που τη δίνει αγκαλιά με τον κ. Κεδίκογλου, αγκαλιά με τον κ. Γεωργιάδη. Απέναντί μου δεν έχω τον κ. Σγουρό, έχω την κυβέρνηση από το βράδυ της 18ης Μαΐου, που αίφνης αποκάλυψε ότι ο κ. Σγουρός δεν είναι αυτοδιοικητικος, είναι το δεκανίκι της σταθερότητας στην κυβέρνηση».

Για το θέμα της Χρυσής Αυγής επεσήμανε: «Αν θέλουν να συζητήσουμε τα πραγματικά προβλήματα και αν πραγματικά θέλουμε να συζητήσουμε τα ζητήματα της κρίσης δημοκρατίας που ακολουθεί την κρίση χρέους, δεν μπορούμε να το κάνουμε με τα μέτρα που έχουν πάρει ο κ. Κεδίκογλου, ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Βορίδης και μετράνε την εθνικοφροσύνη, τον πατριωτισμό και την δημοκρατικότητα

.«Όπως όλοι οι ψηφοφόροι και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ δεν πήραν μέρος στο πάρτι των εξοπλιστικών. Όπως όλοι οι ψηφοφόροι και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας δεν ευθύνονται για αυτούς που υπέγραψαν αλλά δεν διάβασαν τα μνημόνια.

Είναι φασιστικές οι λογικές που τσουβαλιάζουν όλους στο ίδιο σακί. Αν ήθελαν να παλέψουν σοβαρά τον ναζισμό στη χώρα που τον γέννησε, ο απερχόμενος, τα λεφτά που υποσχέθηκε στο Πέραμα, θα τα έδινε για να καταπολεμηθεί η ανεργία και να μην υπάρχουν παιδιά στο πέραμα που να πιστεύουν ότι τη φτώχια τους θα τους την λύσει όποιος κοπανάει γυναίκες και μετανάστες», σχολίασε η κα Δούρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα