Δούρου: Εμείς έχουμε πείσμα και βούληση. Οι άλλοι μόνο συμφέροντα

Στο Γουδί περιόδευσε τη Μεγάλη Δευτέρα η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από την Τίνα Καφατσάκη, υποψήφια δήμαρχο Ζωγράφου.

Η Ρένα Δούρου επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά και κατόπιν το Δίκτυο Αλληλεγγύης Ζωγράφου ενώ είχε συναντήσεις και με εκπροσώπους της Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό πάρκο Γουδί.

Μεταξύ άλλων η Ρένα Δούρου δήλωσε:

Η προσπάθειά μας είναι να γίνει το Γουδί προτεραιότητα. Και αυτή την προτεραιότητα θα την διεκδικήσουμε με «πυρά» από τη Βουλή,
από την Ευρωβουλή, από τους δήμους και από την Περιφέρεια.Το ενδιαφέρον μας για το μητροπολιτικό πάρκο Γουδί δεν είναι συγκυριακό, γιατί εμείς δίνουμε το παρόν στο κίνημα από το ξεκίνημά του.Εμείς έχουμε πείσμα, αισιοδοξία, ακάματη βούληση, οι άλλοι έχουν μόνο συμφέροντα.Το δίλημμα δεν μπορεί να είναι ή 300 ευρώ ή πράσινο. Εμείς θέλουμε και αξιοπρεπείς μισθούς και προστασία του περιβάλλοντος.Το Μπαντμιγκτον αποτυπώνει τις δημοσιονομικές, εργασιακές, οικονομικές και περιβαλλοντικές παθογένειες της πατρίδας μας.Να βάλουμε τέλος στο ψευτοδίλημμα ‘ή θέσεις εργασίας ή περιβάλλον’.

Keywords
Τυχαία Θέματα