Δούρου: Έχουμε μάθει να φταίει για όλα… ο ΣΥΡΙΖΑ

Στην αντεπίθεση πέρασε η Ρένα Δούρου, με συνέντευξή της στο “Βήμα 99,5″, για όσα καταλογίζονται στον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την κλιμάκωση που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα σε περιστατικά βίας, και στην κορύφωση που σημειώθηκε χθες με το τρομοκρατικό χτύπημα στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λεωφόρο Συγγρού.

“Με το να ξεχαρβαλώνεται η εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις,

δεν ξεχαρβαλώνεται και η Δημοκρατία. Με το να καταδικάζουμε απλώς τη βία, δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν τα καλάσνικοφ. Εγώ δεν λέω ότι υπάρχει καλή και κακή τρομοκρατία. Δεν συμψηφίζω. Έχουμε μάθει να φταίει για όλα ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχουμε μάθει να ακούμε από έναν σοβαρό άνθρωπο ότι πίσω από κάτι μπορεί να κρύβεται το οτιδήποτε”, σημείωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενη στις δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου μέσα στη Βουλή, και στη σκληρή κριτική που δέχτηκε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς.

Η Ρένα Δούρου βέβαια έχει και την πρόσθετη ιδιότητα της υπεύθυνης του Τομέα Εξωτερικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία και σχολίασε τη συνάντηση που είχε στο Βερολίνο με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ο Αλέξης Τσίπρας. “Με τον κ. Σόιμπλε μας χωρίζει ολική άβυσσος, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα έπρεπε να γίνει η συνάντηση, ώστε να υπάρξει και ανταλλαγή απόψεων. Εμείς δεν είμαστε φοβικοί, δεν ντρεπόμαστε για τις θέσεις μας. Διεκδικούμε και διαπραγματευόμαστε με τον αντίπαλο”, τόνισε η Ρένα Δούρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα