Δολοφόνησε τη γυναίκα του με πιρούνι!

Το έγκλημα που είχε σημειωθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Γρα Λυγιά της Ιεράπετρας, όπου ένας 51χρονος Αλβανός είχε δολοφονήσει την γυναίκα του μπροστά στα παιδιά τους, έρχεται σήμερα να ξυπνήσει εφιαλτικές μνήμες, καθώς εκδικάζεται η υπόθεση από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου.

Ο 51χρονος Αλβανός φέρεται να σκότωσε την 44χρονη σύζυγο του μπροστά στα μάτια των τρομοκρατημένων παιδιών τους, όταν εκείνη κοιμόταν ο άνδρας πήρε ένα πιρούνι και της το κάρφωσε στο κεφάλι ενώ η ίδια ψυχορραγούσε μετά από χτυπήματα

που είχε δεχτεί με τον κάβουρα.

Ο δολοφόνος θεωρεί ότι η σύζυγος του είχε συνάψει σχέση με συμπατριώτη του και ο ίδιος τους είχε πιάσει επ αυτοφώρω τρεις φορές. Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι τον είχε πληγώσει η συμπεριφορά της όμως ήταν παθιασμένος μαζί της και δεν μπορούσε να τη χωρίσει. Κάποιες φορές η 44χρονη του ζητούσε να χωρίσουν άλλες τον απειλούσε ότι θα τον δηλητηριάσει ενώ τελευταία τον είχε προειδοποιήσει ότι θα τον εγκατέλειπε με τα παιδιά για να ζήσει στην Ιταλία αναφέρει μεταξύ άλλων στους ισχυρισμούς του.

Keywords
Τυχαία Θέματα